Etusivu

Luostaristen sukuseura ry on perustettu 15.07.2000 Heinävedellä. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Luostarinen -sukunimen ja heihin sukulaisuussuhteessa olevien henkilöiden yhdyssiteenä sekä ylläpitää ja edistää suvun jäsenten sukuhistoriallista yhteenkuuluvaisuutta ja kaikinpuolista yhteishyvää kokouksin, sukujuhlin, kilpailuin, keräten sukuun ja sukuhistoriaan liittyvää tietoa ja julkaisemalla sitä.

Kokoonnumme joka toinen vuosi yhteiseen sukujuhlaan, johon jäsenet kutsutaan kirjeitse, toki juhlaan voi osallistua ilman kutsuakin. Seuraava kokoontuminen on 11. heinäkuuta 2020. Kokoontumispaikka on vielä avoin. Tapahtumaan liittyvät toivomukset ovat tervetulleita!

Myymme sukukirjaa hintaan 70 €. Mahdolliset postituskulut lisätään kirjan hintaan.
Sukukirjan tarkemmat tiedot ja tilaus tästä

Tulevana kesänä Utran Uudessa Teatterissa (Joensuu) nauretaan Jaakko Tepon tarinoille
Jokainen kansa tarvitsee sankarinsa. Suomalaisetkin. Monta me olemme löytäneet, mutta yksi on ylitse muiden. Hän on Toivo Ryynänen. Tämä ruikonperäläinen suurmies on jättänyt jälkensä niin urheiluhistoriaan kuin valtakunnan politiikkaankin, mutta kuinka hyvin me tämän kansallissankarimme loppujen lopuksi tunnemme? Meleko huonosti. Tilanne kohenee ensi kesänä Joensuussa Utran Uudessa Kesäteatterissa, jossa kantaesityksensä saa Jaakko Tepon lauluihin, tarinoihin ja hahmoihin perustuva musiikkikomedia Toivo Ryynäsen elämä ja teot.

Tiedustelut ja varauksetmyynti@utranuittotupa.fi / 0500 675162 (Utran Uittotupa / Utran Uusi Teatteri)

Lue lisää ensi kesästä: www.jaakkoteppo.fi

DNA-projekti: Olisi todella tärkeää saada testejä laajemmin Luostaristen vielä varhaisemman historian selvittämiseksi, sukujuontojen varmistamiseksi ja toisaalta myös varhaisten sukuhaarojen yhteyden selvittämiseksi.

Lisänäytteitä tosiaan tarvitaan niinpä sukuseuran hallitus on päättänyt että  maksamme puolet isälinjan (Y-67 tai Y-111) testin kuluista.

Sovi testistä sukuseuran puheenjohtajan Reijo Luostarisen kassa näin varmistamme ettei tule samasta sukuhaarasta tupla testiä. Maksamme vain  sovituista testeistä.

Sivut päivitetty: 27.03.2019