Etusivu

Luostaristen sukuseura ry on perustettu 15.07.2000 Heinävedellä. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Luostarinen -sukunimen ja heihin sukulaisuussuhteessa olevien henkilöiden yhdyssiteenä sekä ylläpitää ja edistää suvun jäsenten sukuhistoriallista yhteenkuuluvaisuutta ja kaikinpuolista yhteishyvää kokouksin, sukujuhlin, kilpailuin, keräten sukuun ja sukuhistoriaan liittyvää tietoa ja julkaisemalla sitä.

Kokoonnumme joka toinen vuosi yhteiseen sukujuhlaan, johon jäsenet kutsutaan kirjeitse, toki juhlaan voi osallistua ilman kutsuakin. Seuraava kokoontuminen on  14.  heinäkuuta 2018. Kokoontumispaikka on vielä avoin. Tapahtumaan liittyvät toivomukset ovat tervetulleita!

Myymme sukukirjaa hintaan 70 €, mahdolliset postituskulut lisätään kirjanhintaan.
Sukukirjan tarkemmat tiedot ja tilaus tästä
.

Sivut päivitetty: 01.10.2017