Tapaamiset:

k  Warkaus-sali 14 heinäkuuta 2018

Sukujuhla aloitettiin  Keijo Luostarisen johtamalla hartaushetkellä. Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat. Ruokailun jälkeen Ilja Teppo esiintyi, arvonta ja lähtökahvit. Osanottajia oli 80 aikuista ja 4 lasta.

Luostariset 2016

Kuva: Jouni Löytöläinen

  Kermankeidas 9 heinäkuuta 2016

Sukujuhla aloitettiin  Keijo Luostarisen johtamalla hartaushetkellä. Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat. Ruokailun jälkeen FM Ari Kolehmainen kertoi Luostarisen suvun sukujuonnoista 1500- ja 1600 luvulla sekä DNA- tutkimuksen tuomasta tiedosta, arvonta ja lähtökahvit. Osanottajia oli 62 aikuista ja 11 lasta.

Luostariset 2016

Kuva: Maire Huopalainen

  Kermankeidas 12 heinäkuuta 2014

Sukujuhla aloitettiin  Tero Konttisen johtamalla hartaushetkellä. Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat. Ohjelmassa oli ruokailun jälkeen Satu Syrjälän tekemän kuvakoosteen katselu, arvonta ja lähtökahvit. Osanottajia oli 67 jäsentä.

Kuva. Jouni Löytöläinen

  Tulenliekki 14 heinäkuuta 2012

Sukujuhla aloitettiin  Tero Konttisen johtamalla hartaushetkellä . Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat . Ohjelmassa oli ruokailun jälkeen karaokea, Keijo Luostarisen esittämiä tarinoita, arvonta ja lähtökahvit. Osanottajia oli 102 jäsentä.

Kuva. Tero Konttinen

  Kermankeidas 10 heinäkuuta 2010

Sukujuhla aloitettiin Heinäveden kirkossa Tero Konttisen johtamalla hartaushetkellä. Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat. Ohjelmassa oli ruokailun jälkeen kuplettilaulaja  Matti Muhonen esiintyi, arvonta ja lähtökahvit. Osanottajia oli 100 jäsentä.

Kuva. Jouni Löytöläinen

  Kermankeidas 12 heinäkuuta 2008

Sukujuhla aloitettiin Heinäveden hautausmaalla tutustumalla Ritva Konttisen johdolla Ernest Luostarisen hautaan. Hartaushetki pidettiin Keijo Luostarisen johdolla. Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat ja käytiin käytännesäännöt läpi. Ohjelmassa oli ruokailun jälkeen Veikko Räsäsen esitelmä sukututkimuksesta, vapaata seurustelua, arvonta, kahvit ja taustamusiikista vastasi hanuristi Antti Hokka. Osanottajia oli 95 jäsentä.

Kuva. Jouni Löytöläinen

  Villa-Vehkan Paroni 8 heinäkuuta 2006

Sukujuhla aloitettiin tutustumisella Kerimäen puukirkkoon jossa pidettiin hartaushetki Keijo Luostarisen johdolla. Varsinaisessa kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat läpi ja päätettiin aloittaa valmistelut sukuviirin julkaisua varten. Ohjelmassa oli Reijo Kalevi Luostarisen esitelmä sukunimen alkuperästä, ruokailu, vapaata seurustelua, pelejä, karaokelaulua, tietokilpailu, arvonta ja kahvit. Osanottajia oli 90 jäsentä.

Kuva

Kuva. Jouni Löytöläinen

  Villa-Vehkan Paroni 10 heinäkuuta 2004

Tilaisuus aloitettiin hiljaisella hetkellä. Kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat läpi ja päätettiin aloittaa valmistelut sukukirjan julkaisua varten. Ohjelmassa oli ruokailu, vapaata seurustelua ja arvonta. Osanottajia  oli 49 jäsentä.

Kuva

Kuva. Laura Luostarinen

  Kallioniemi 13 heinäkuuta 2002

Tilaisuus aloitettiin hiljaisella hetkellä. Kokouksessa käytiin sukuseuran sääntöjen määräämät asiat läpi ja hyväksyttiin esitys sääntöjen muuttamisesta. Ohjelmassa oli ruokailu, vapaata seurustelua ja arvonta. Osanottajia  oli 60 jäsentä.

Kuva

Kuva. Jouni Löytöläinen

  Huuhkon kievari 15 heinäkuuta 2000 

Tilaisuus aloitettiin alkuhartaudella. Luostaristen sukuseura ry:n perustamiskokous.  Ruokailu, näytelmä "Ääjin poijat koulutuksessa", "virkkaus"- kilpailut ja arvontaa. Osanottajia oli 85 jäsentä.

  Huuhkon kievari 18 heinäkuuta 1998 

Tilaisuus aloitettiin alkuhartaudella.  Ruokailu, vapaata seurustelua ja arvontaa. Osanottajia oli 104 jäsentä.

  Näädänmaan Eränkävijöiden maja 13 heinäkuuta 1996 

Tilaisuus aloitettiin alkuhartaudella. Arvontaa, tikan- ja saappaanheittoa. Ruokailu, vapaata seurustelua ja tanssia. Osanottajia oli 109 jäsentä.

  Näädänmaan Eränkävijöiden maja 15 heinäkuuta 1995 

Tilaisuus aloitettiin alkuhartaudella, jonka jälkeen tilaisuuden virallisessa  osassa kerättiin tietoa suvun jäsenistä. Tämän jälkeen ruokailu, vapaata seurustelua ja tutustumista  toisiimme. Osanottajia oli 105 jäsentä.

Sukujuhla
                  Huovilansalmi

Kuva vuodelta 1995 tai 1996 ?

  Vihantasalmi 15 heinäkuuta 1994 

Ensimmäinen sukukokous Vihantasalmella15 heinäkuuta 1994. Aloite Ensimmäiseen kokoontumiseen oli virinnyt Kalevi Luostarisen hautajaisissa, Hilkka Kosusen todetessa ettei sukulaisia tule tavatuksi kuin hautajaisissa. Vihantasalmella kokoontuneita oli noin 60 jäsentä. Ruokailu tapahtui läheisessä kahviossa. Osa porukasta oli yötä mökkikylässä. Muutama perhe kävi tansseissa Mäntymotellissa.